Masoneria, organizaţia satanistă ocultă care conduce lumea, îndreptată împotriva Ortodoxiei.

luni, 14 septembrie 2009 | |

III.3 Masoneria, organizaţia satanistă ocultă care conduce lumea, îndreptată împotriva Ortodoxiei.

Francmasoneria este o organizaţie secretă ocultă, o conspiraţie mondială cu orientare tainic malefică (singura organizaţie politică care utilizează în scopuri malefice energiile subtile ale naturii) ce acţionează din "umbră" urmărind să manipuleze în mod malefic oamenii acestei planete şi să instaureze până în anul 2050 o aşa-zisă Noua Ordine Mondială, care în realitate este noua dezordine a lui Lucifer, prin care să domine întreaga planetă.

Un autor român, Victor Duţă, în lucrarea "Mistere - Fenomene şi întâmplări paranormale"[1] bazată pe o serioasă documentaţie, arată că foarte mulţi analişti politici sunt de părere că cel de-al treilea război mondial s-a şi declanşat şi că "el reprezintă de fapt voinţa de a instaura pe Terra o aşa-zisă nouă ordine mondială, în care statele mici şi mijlocii vor fi înghiţite economic de o superputere care va guverna lumea".

Acest plan malefic, de a instaura o aşa-zisă nouă ordine mondială de pe urma căreia să profite o mâină de oameni care se închină diavolului aparţine Francmasoneriei. Viitorul Dictator Mondial, Anticristul, este Francmasoneria care utilizează tehnici subtile de magie neagră, încheie tratate (a se vedea cel de la Malta), stabileşte ierarhii între state şi puteri militare, intervine politic, organizeaza blocade economice şi de orice tip asupra ţărilor care îşi apără independenţa ameninţată şi adesea ocupă teritorii şi ţări, nu se da în lături de la nici o fărădelege, iar în final, când stăpâneşte un obiectiv, vorbeşte de democraţie şi de drepturile omului pe care le apără în vorbe şi le încalcă în fapte.

Iată ce spune în acest sens masonul David Rockefeller: "Suntem în pragul unei transformări globale. Tot ce ne trebuie este o criză majoră potrivită şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială".

Noua Ordine Mondială (condusă din umbră de Francmasonerie în S.U.A. prin sistemul bancar Rotschild / Rockefeller) a anulat toate drepturile americanilor garantate constituţional: libertate, sănătate şi fericire.

Pentru a înrobi America francmasonii aveau nevoie de cantităţi enorme de aur. Astfel, în 1917 Francmasoneria, prin Rothschild, a finanţat Revoluţia bolşevică, ca să fie omorâţi şi jefuiţi anumiţi oameni foarte bogaţi din Rusia. Cu aurul şi banii furaţi, francmasonii au pus la cale prin oamenii lor (bancherii internaţionali) depresiunea economică din anii '30 şi apoi au cumpărat băncile şi companiile americane la preţuri infime, ceea ce le-a sporit puterea şi influenţa asupra economiei şi politicii americane.

Mai întâi, folosindu-se de companii foarte puternice, francmasonii au determinat vânzarea unor cantităţi importante de mărfuri. Aceste vânzări erau "regizate" şi se făceau între marile companii francmasone, determinându-se voit o scădere rapidă a preţului mărfurilor. Astfel, într-un timp foarte scurt s-a creat o panică generală şi situatia investiţiilor a devenit din ce în ce mai nesigură. În aceste condiţii, investitorii au început să vândă din ce în ce mai puţin şi în deficit. Datoriile au devenit inevitabile, investitorii fiind nevoiţi să facă împrumuturi cu dobânzi nefavorabile, ceeea ce le va agrava situaţia şi mai mult. În sfârşit, bănci ca J.P.Morgan şi Guaranty Trust, amandouă controlate din umbră de Francmasonerie, posedau debitele (datoriile) făcute de toţi investitorii în prag de faliment.

Bancherii masoni au devenit astfel, în mod legal, "stăpâni de sclavi" din punct de vedere financiar. Când oamenii au fost nevoiţi să-şi vândă pământurile şi să-şi bage averea în afaceri pentru a acoperi datoriile pe care le aveau, bancherii au cumpărat aceste pământuri "pe nimic"!

Crescând posesiunile bancherilor masoni, a crescut şi puterea acestora asupra economiei S.U.A. În aceste condiţii datoriile au devenit cel mai eficient mod de a implementa această "sclavie fără lanţuri".[2]



[1] Victor Duţă, "Mistere - Fenomene şi întâmplări paranormale", Editura Abstract, Bucuresti 1998.

[2] Ibidem, pag. 32-33.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

free counters