Despre masonerie şi înainte mergătorii lui antihrist

luni, 14 septembrie 2009 | |

Capitolul II.

II.1. Despre masonerie şi înainte mergătorii lui antihrist.

"În spatele sistemului perfect al cãrţii de credit, al codului de bare, realizat prin computer, se ascunde o dictaturã universalã, se ascunde sclavia, robia fatã de antihrist" (cuviosul Paisie Athonitul)

Intenţia mea nu este aceea de a "agita spiritele" sau de a bãga frica în credincioşi, ci de a informa pe toti cei doritori de mîntuire despre planurile oculte şi satanice puse la cale împotriva creştinilor. Dacã ele creeazã lumii în care trãim o imagine de apocalips nu este vina noastrã. Realitatea trebuie sã o privim şi sã o primim aşa cum este. Lăsăm pe fiecare sã tragã concluziile cu privire la vremurile pe care le trãim. De asemenea trebuie sã observãm cã o seamã de organizaţii internaţionale de facturã politicã, economicã, ştiinţificã, culturalã, religioasã sau ocultã militeazã pentru o nouã ordine mondialã şi pentru instituirea unui guvern mondial care, chiar dacã nu va fi adus de la început de Antihrist, anunţã vremurile cele de pe urmã ale lumii. Ce este, oare, noua erã la care lucreazã cu sârg Francmasoneria şi Sionismul mondial, dacã nu sfârsitul lumii acesteia creştine?[1]

O nouă erã la scarã planetarã şi o Nouã Ordine Mondialã

Nu este vorba de o noua erã şi o nouã ordine într-un stat sau altul, ci de o nouă erã la scarã planetarã şi de o Nouã Ordine Mondialã.

Noi, creştinii ortodocşi, nu trebuie sã ne temem cã sfârsitul este aproape şi cã s-ar putea sã-l apucãm. Cu o moarte toţi sântem datori, iar la judecatã, mai devreme sau mai târziu, tot vom ajunge. Se teme de moarte cine nu nãdãjduieşte în înviere, iar de judecatã se teme cel care este necinstit cu sine, cu semenii şi cu Dumnezeu.

Totuşi apropierea sfârşitului lumii presupune nişte pregãtiri speciale, avînd în vedere ispitele şi greutãtile nemai-întâlnite care vor veni peste creştini. În aceste vremuri trebuie sã ne întãrim în credinţã ca sã putem rãbda toate prigonirile şi muncile care vor veni asupra noastrã de la slugile lui Antihrist. A crede în Hristos înseamnã a-l respinge pe Antihrist şi a refuza toate cursele lui. Oricît de mari ar fi muncile şi chinurile la care vom fi supuşi, noi sã nu ne închinãm lui şi nici sã-i primim semnul de 666, care înseamnã lepãdarea de credinţã.

Omul de rînd - şi întelegem aici pe toti aceia care nu sânt iniţiaţi în tainele istoriei, fie ei muncitori, ţãrani, intelectuali, oameni politici sau clerici -, deşi voteazã pentru democratie şi libertate nu poate depãsi starea de sclav al unei minoritãţi. Sclavi au existat dintotdeauna. Este o constatare ce se poate verifica!

Majoritatea oamenilor sânt robi, fie altor oameni, fie patimilor, fie Satanei cãruia i s-au vîndut. Au existat sclavi în antichitate, au existat şi în eviul mediu, existã şi astãzi, si vor exista pânã la sfârşitul acestei lumi. Acceptarea subordonãrii este o atitudine înscrisã genetic în fiinţa noastrã, pe lângã aceea a demnitãtii umane şi toţi oamenii au aceastã genã activatã.

În antichitate o minoritate uzând de fortã a reuşit sã se impunã asupra maselor şi sã le subjuge pânã acolo încât sclavii ajunseserã sã fie scoşi din categoria umanã. Cãci în ei gena demnitãţii umane fusese total dezactivatã.

Omule! daca vrei sã-ţi fie ţie bine (dacã vrei sã te mântuieşti) supune-te lui Dumnezeu. Supune-te poruncilor lui Dumnezeu.

Deschide ochii şi priveşte în jur. Ţi se vorbeşte de libertate şi democraţie şi ce vezi? Vezi cum legile fireşti dupã care omenirea s-a condus veacuri de-a rîndul - Legea lui Dumnezeu -, este schimbatã în numele libertãţii. În numele libertãţii, o minoritate ocultã încearcã sã ne convingã cã Legea lui Dumnezeu nu este dreaptã şi ce zic ei?

Dumnezeu a zis: "Eu sânt Cel ce sânt", ei zic: "Fii tot ce poţi fi! Tu eşti dumnezeu".

Dumnezeu a zis: "Eu sânt Dumnezeul tãu sã nu ai alţi dumnezei afarã de Mine", ei zic: "Închinã-te la orice dumnezeu, dar descoperã pe dumnezeul din tine".

Dumnezeu a zis: "Sã nu ucizi", ei zic: "Nu existã ucidere, ci doar legitimã apãrare". Dumnezeu a zis: "Sã nu furi", ei zic: "Nu fura, ci negociazã".

Dumnezeu a zis: "Sã nu curveşti", ei zic: "Curvia este religia noastrã. Poti sã curveşti cum vrei şi cu cine vrei, prin ea ajungi la dumnezeul nostru".[2]



[1] Inginer Viorel Roşu, Dr. Camelia Roşu, „DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre modul în care FRANCMASONERIA caută să distrugă ROMÂNIA”, Editura Antanta, 1997, pag. 40.

[2] Ibidem, pag. 44.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

free counters